آیا میدانید که با ساخت ویدئو و فعالیت در یوتیوب و بالا بردن واچ تایم یوتیوب میتوانید کسب درآمد کنید؟
در بازههای زمانی مختلف پلتفرمها و اپلیکیشنهای متفاوتی مانند توییتر، یوتیوب و اینستاگرام در بین مردم بیشترین استفاده و محبوبیت را پیدا کردند.
با گذشت زمان و دسترسی اکثریت افراد به اینترنت، کسبوکارهای (فروش کالا و ارائه خدمات)مجازی مورد استقبال قرار گرفت.
اما تفاوتی که بین YouTube و دیگر اپلیکیشنها وجود دارد آن است که خود یوتیوب چند سال پیش اعلام کرد که تمرکز این برنامه بر روی درآمد زایی کاربرانش است به همین دلیل در طی زمان بخشهای آنالیز صفحههای هر کاربر را ارتقا و آپدیتهایی را در دسترسی و کارکرد خود انجام داد.
شما میتوانید علاوه بر معرفی خود و تولیدمحتوای مناسب و جذاب برای کاربران YouTube از خود یوتیوب هم کسب درآمد دلاری داشته باشید و درآمد خودتان را روز به روز افزایش دهید.
برای اینکه شما یوتیوبر خوبی باشید باید مهمترین روشهای کار با یوتیوب را یاد بگیرید و از آنها برای ساخت ویدئوهایتان استفاده کنید. با توجه به تحریمها و محدودیتهایی که در استفاده از این برنامه وجود دارد شاید در نگاه اول، فعالیت در آن سخت باشد اما جالب است که بدانید الان که همین که شما دارید این مقاله را میخوانید خیلی از افراد در یوتیوب صفحهای دارند و در آن ویدئوهای خود را آپلود میکنند و از طریق این کار برای درآمد خود در بلند مدت برنامه ریزی کردهاند.
یکی از مواردی که باید به صورت ماهانه در اکانت خودتان بررسی کنید واچ تایم ویدئوهایتان است.
پس فقط 5 دقیقه از وقتتان را با ما همراه باشید تا تمام راز و رمزهای مربوط به واچ تایم در یوتیوب و افزایش آن را به شما بگوییم.
واچ تایم یوتیوب چیست؟
در یوتیوب رقابت بر سر جذب و حفظ مخاطب است. درواقع مسئلهای که اهمیت دارد این است که محتوای چه صفحهای جذابتر، کاربردیتر است و هیجان بیشتری دارد.
واچ تایم به این معنی است که مخاطب چه مدت زمانی را صرف مشاهدهی ویدئوی شما میکند.
به همین دلیل اگر میخواهید تولید محتوای شما نتیجهی خوبی داشته باشد و در نهایت درآمد شما را افزایش دهد به این موضوع توجه زیادی داشته باشید.
یک باور کاملا اشتباهی که وجود دارد آن است که بعضی از کاربران فکر میکنند، اگر ویدئوهای طولانی درست کنند کافی است!
پس چطور واچ تایم ویدئوهای یوتیوب را بیشتر کنیم؟ چطور مخاطب را ترغیب به بودن در صفحهی خود و مشاهدهی ویدئوهایمان کنیم؟ برای کسب درآمد از یوتیوب به چه مدت واچ تایم نیاز داریم؟
برای پاسخ به این سوالها فقط کافی است 7 تکنیک پایهای زیر را قدم به قدم یاد بگیرید و از آنها در ساخت ویدئوهای یوتیوب استفاده کنید.
1- انتخاب عنوان مناسب، موثر در بالابردن واچ تایم
فرض کنید که موضوع خود را انتخاب و محتوای خودتان را ضبط کردید. حال زمان آپلود ویدئو در یوتیوب است.
اما با چه نام و عنوانی؟ تا به حال به این موضوع فکر کردید که مخاطب برای رسیدن به این ویدئو چه جملات و یا کلماتی را سرچ میکند؟
پس برای آنکه ویدئوی شما در انبوهی از ویدئوها و محتواهای دیگران غرق نشود با انتخاب یک عنوان هوشمندانه با استفاده از کلمات کلیدی (کلمات کلیدی در واقع کلماتی هستند که شما راجع به آنها صحبت کردهاید) محتوای خودتان را جز پربازدیدترین محتواها قرار دهید.
2- 30 ثانیهی طلایی مقدمه سرنوشت واچ تایم را میسازد
فکر میکنید روزانه چند تا ویدئو توسط افراد مختلفی پلی میشود اما بدون نگاه کردن تا انتها آن را میبندند؟
یکی از دلایل بستن ویدئو و رد کردن آن وجود یک مقدمه و شروع اشتباه است!
درحال حاضر یک کلید طلایی در اختیارتان قرار داده شده است و آن 30 ثانیهی اول محتوای شماست.
به جای یکی مقدمهی مبهم و ضعیف، خیلی راحت بگویید که قرار است پس از تمام شدن ویدئو بیننده چه چیزی یاد بگیرد و اصل کار و محتوای ویدئوی شما چیست.
در این حالت بیننده میداند که دیدن محتوای شما راه رسیدن به سوالش است و توضیحات شما برای او مفید و کاربردی است. با این کار شما مخاطبانی را که به دنبال موضوع شما هستند را حفظ میکنید و با توضیحات اشتباه در مقدمه آنها را از دست نمیدهید.
3- پلی لیست نشانهی نظم و پیوستگی در محتواها
امروزه افراد، وقت زیادی را برای مشاهدهی یک ویدئو، خواندن یک مقاله و حتی تحقیق در مورد یک موضوع نمیگذارند. اما شما برای آنکه از طریق ویدئوهایی که تولید کردهاید درآمدی بدست آورید، نیاز است که در طی 12 ماه گذشته به 4000 ساعت تماشا برسید.
پس به جای آنکه جلوی دوربین خود به صورت طولانی دربارهی یک موضوعی صحبت کنید و با تمام زحماتی که کشیدید، بیننده پس از چند دقیقه ویدئو را ببندد و واچ تایم شما افت پیدا کند ویدئوهای سریالی بسازید.
یک موضوعی را انتخاب کنید با یک تایم کوتاه و نکات جذاب و آموزشی خود را توضیح دهید.
یک پلی لیست بسازید و ویدئوهای مرتبط و سریالی خود را در آن قرار دهید. با این کار زمانی که یک ویدئوی شما توسط کاربری پلی شود با اتمام یک ویدئو به صورت خودکار ویدئوی بعدی آن پلی میشود و آن کاربرد میتواند مخاطب سریالی آن موضوع محتوایی شود.
طبق گفتهی یوتیوبرها و الگوریتمهای یوتیوب، بهترین زمان برای ویدئوها بین 15 الی 30 دقیقه است و در این بازه با رعایت دیگر نکات میتوانید واچ تایم خوبی را پیدا کنید.
پس از 12 ماه با رسیدن به 4000 ساعت تماشا وقت نقد کردن درآمد از YouTube رسیده است. برای نقد کردن درآمد یوتیوب آنالیزهایی را بر روی آمار بازدید و تماشای ویدئوها انجام دهید و پس از آن در YouTube Partner Program درخواست کسب درآمد دلاری داشته باشید.
4- jump cut پلی برای پرش مخاطبانتان در بین محتواهای شما
یکی از تکنیکهای بالا بردن واچ تایم، استفاده از جامپ کات است. به این صورت که در پایان ویدئوهایتان از جملات “دیگه صحبتی ندارم” ، ” خب دیگه همهی موارد را گفتم” ، ” مرسی که با من همراه بودید” و دیگر جملات شبیه به اینها را به کار نبرید.
چراکه این جملات تمام زحمات شما را به آسانی از بین میبرد و مخاطب به راحتی ویدئو را میبندد و آمار مدت بازدید ویدئوی شما را کم میکند.
در این حالت زمانی که اصل مطالب مربوط به آن ویدئو را گفتید سریع خداحافظی کنید و یادآوری کنید که برای دیدن بقیهی موارد مربوط به آن محتوا میتوانند به ویدئوی بعدی شما بروند.
5- cards و end screenبازار نمایش محتوایی برای افزایش watch time یوتیوب
حتما پیش آمده که داشتید ویدئویی را در یوتیوب مشاهده میکردید و در آن به شما ویدئویی معرفی شده که قبلا در مورد آن صحبت کردهاند.
همین کار را cards میگویند و شما با این کار به صورت یک راه فرعی در بین ویدئوی جدیدتان به مخاطبانتان اطلاع میدهید که یک ویدئوی مرتبط و مفید دیگری هم در این زمینه دارید. Cards در بالا سمت راست صفحه نمایش داده میشود.
با این کار شما بین محتواهایی که تولید کردید یک پلی را ایجاد میکنید که بینندهها میتوانند سریعتر به موضوعات مرتبط شما رجوع کنند و watch time آنها را هم افزایش دهند.
علاوه بر آن یوتیوب این امکان را فراهم کرده تا زمانی که شما به 20 ثانیهی انتهایی محتوای خود نزدیک شدید، 2 الی 3 ویدئویی که فکر میکنید از لحاظ محتوایی مرتبط است و یا از ویدئوهای مهمتان است را معرفی کنید.
اهمیت افزایش واچ تایم در اعتبار چنل یوتیوب
یوتیوب از طریق واچ تایم چنل شما به محتوای شما اعتبار میدهد و باعث نمایش ویدئوهایتان به کاربران و درآمدزایی از یوتیوب به شکل دلار میشود به همین دلیل بررسی و آنالیز واچ تایم صفحه باید در الویت قرار بگیرد.
وقتی عبارتی را در قسمت جست و جوی یوتیوب سرچ میکنید ویدئوهایی را به شما نمایش میدهد که در کنار آنها یک عددی از بازدید آنها نوشته شده است.
براین اساس مشخص میشود که الگوریتم یوتیوب به ویدئوهای پربازدید ارزش بیشتری میدهد.
شما هم برای آنکه روند کار خود را ارتقا بدهید و نقاط قوت و ضعف خود را پیدا کنید به قسمت آنالیز واچ تایم ویدئوها بروید و از طریق آن نمودار مربوط به پربازدیدترین و کمترین بازدید نگاهی کنید تا متوجه شوید کاربران بیشتر کدوم دسته از محتواها و موضوعات ارائه شده را دوست دارند تا با ساختن ویدئوهای دیگر آمار بازدید یا همان واچ تایم را ارتقا دهید.
به شما پیشنهاد میکنیم تا از مهارت و تمرکز خود در ساخت ویدئوهای کاربردیتر کمک بگیرید و در هفته بین دو تا سه ویدئو بسازید و در چنل یوتیوب خود آپلود کنید.
اگر یوتیوبر هستید یا تجربهای در این خصوص دارید با ما به اشتراک بگذارید.