مشکلات سیستم درآمد یوتیوب

در این ویدئو یاد می گیری

سیستم درآمدزایی یوتیوب یکی از بهترین ویژگی های این پلتفرم است که خیال تولید کنندگان محتوا را از نظر درآمدی راحت می‌کند تا دیگر دغدغه های مالی نداشته باشند. این سیستم مالی علاوه بر ویژگی های مثبتش، جنبه های منفی هم در پی دارد. از ویژگی های منفی این سیستم میتوان به تبدیل شدن به هدف اصلی برای تولید کنندگان محتوا اشاره کرد. هدفی که باعث افت کیفیت محتوا، عدم رشد و چندین مشکل زنجیره وار خواهد شد.

مشکلات سیستم درآمد یوتیوب

کسب درآمد یوتیوب

پتلفرم یوتیوب یکی از پربازدید ترین سایت های دنیاست و دومین موتور جستجوی بزرگ اینترنتی است. گوگل در جهت بالا بردن کیفیت محتوای یوتیوب سیستمی را طراحی کرده است، تا به تولید کنندگان محتوای خود تحت شرایط خاصی، مبلغی را در ازای نمایش تبلیغات پرداخت کند. شرایط درآمد یوتیوب: کانال شما باید دارای 1000 عضو فعال یا همان Subscribe باشد.  دوم اینکه ویدیو های شما بیش از 4000 دقیقه دیده شده باشند. این به این معنی است که مجموعا 4000 دقیقه از ویدیو های شما دیده شده باشد. حالا ممکن است کلا 4 تا ویدیو داشته باشید که هر کدام از ویدیو ها 10 دقیقه ای باشند و بیش از 100 نفر آن ها را تا انتها دیده باشند. که در مجموع به عدد 4000 دقیقه خواهد رسید.

مبلغ پرداختی یوتیوب

حتما دیده اید که اکثر فیلم ها حداقل دو تبلیغ دارند، شما می توانید چندین تبلیغ را در فیلم خود قرار دهید. اگر به طور مثال 4 تبلیغ در ویدئو خود قرار دهید، youtube در ازای هر 1000 بازدید حدودا بین 4 تا 8 دلار به شما پول می دهد. اگر هر فیلم شما تقریبا 100 هزار بازدید داشته باشد و 4 تبلیغ در آن قرار دهید، در ازای هر فیلم تقریبا 400 دلار درآمد خواهید داشت.

نقد کردن درآمد یوتیوب

شاید برایتان سوال باشد که نقد کردن این مبلغی که یوتیوب به تولید کنندگان محتوا پرداخت می‌کند به چه صورت است. کاربران برای نقد کردن درآمد یوتیوب  باید از سیستم Google AdSense استفاده کنند. سیستمی که برای کاربران ایرانی تحریم است. یوتیوبر های ایرانی برای نقد کردن درآمد یوتیوب خود باید از شرکت های واسطه ای (mcn) یا یک آدرس خارجی استفاده کنند تا بتوانند درآمد خود را از طریق گوگل ادسنس نقد کنند.

مشکل سیستم درآمد زایی یوتیوب

همانطور که اشاره شد یوتیوب برای تولید کنندگان محتوای خود مبلغ پرداختی را درنظر گرفته است که این مبلغ با توجه به قیمت فعلی دلار رقم بسیار بالایی است. از این رو بسیاری از تولید کنندگان محتوای داخلی به یوتیوب آمده و محتوای ویدیویی خود را در این پلتفرم قرار می‌‎دهند و قصد کسب درآمد دلاری از طریق یوتیوب را دارند. این خیزش به سمت درآمد دلاری باعث می‌شود که بسیاری از تولید کنندگان محتوا هدف اصلی یعنی مخاطب را فراموش کنند و کیفیت و جنس محتوا را فدای رسیدن به راه درآمد دلاری کنند. مشکلی که این روز ها به فراوانی دیده می‌شود.

 

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

ویدئوهای مرتبط