دنیای رنگارنگ گردشگری و کسب درآمد ارزی

مقدمه

وقتی به کسب درآمد دلاری فکر می‌کنیم «توریست‌ها» می‌تونن یکی از جذاب‌ترین و دردسترس‌ترین منابع درآمدزایی باشند. توریست با هدف کشف جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، فرهنگی و هنری یک قوم یا ملت، فرسنگ‌ها راه رو به جون می‌خره و به خاک ناآشنا و بیگانه‌ای وارد می‌شه. یه پیشنهاد جذاب مثل یه محصول بومی یا تور متفاوت می‌تونه شروع خوبی برای حضور شما در دنیای رنگارنگ گردشگری باشه!

گردشگری چه فرصت‌های درآمدزایی دلاری رو پیش رویِ ما می‌ذاره؟

بیایید با تمرکز و دقت بیشتری به این پرسش فکر کنیم! احتمالاً با شنیدن این پرسش، ایده‌هایی به ذهن هر کدوم از ما خطور می‌کنه و هیجانی در وجودمون جوونه می‌زنه. از ساخت و فروش صنایع دستی و فروش محصول‌های طبیعی مثل خرما و زعفرون گرفته تا برپایی و اجرای تورهای تفریحی یا خدمات رزرو هتل، تهیه‌ی ویزا و تبدیل ارز، همه و همه مواردی هستند که قبل از انتخاب‌شون باید در مورد اون‌ها به قدر کفایت تحقیق کنیم.

این روزها، علاوه بر موارد بالا، خدمات رفاهی، فرهنگی و درمانی هم از جمله خدماتی هستند که افراد فعال در حوزه‌ی گردشگری به سراغ‌شون می‌رن و با جذب مشتری، در تلاش برای کسب درآمد از این رهگذر هستند. در این صفحه قصد داریم به سراغ تک تک گزینه‌های موجود بریم و شما رو در یافتن مسیر مناسب و پیش رفتن در اون مسیر همراهی کنیم.

فروش صنایع دستی، سازه‌های هنری و محصولات کشاورزی

حصیربافی بلدی؟ گلیم می‌بافی؟ پدرت سفال‌گری یا قلم‌زنی بلده؟ یا به گروهی از کشاورزهای زعفران‌کار دسترسی داری؟ تک‌تک این‌ها می‌تونه منبع درآمدی برای شما، خونواده‌ات و تولیدکننده‌های این محصولات باشه. کافیه خودت رو آماده کنی و جذب مشتری رو شروع کنی.

با فعالیت در شبکه‌های اجتماعی برای مثال ایجاد صفحه‌ای در فیس‌بوک یا اینستاگرام به زبان انگلیسی، عربی یا ترکی، می‌تونی برای معرفی محصول، بازاریابی و جذب مشتری خارجی اقدام کنی.

به‌علاوه، می‌تونی در مکان‌هایی حضور پیدا کنی که توریست‌ها رفت و آمد بیشتری دارند و این‌جوری محصول خودت رو به دست‌شون برسونی. حتی می‌تونی زمانی که به کشور دیگه‌ای سفر می‌کنی، تعدادی کالا با خودت ببری و فروش توی یه کشور دیگه رو تجربه کنی.

معرفی و فروش محصولت در سایت‌هایی مثل فایور هم خالی از لطف نیست. اگه نمی‌دونی فایور چیه و چطور می‌تونی باهاش کار کنی، به پست وبلاگ ما درباره‌ی کسب درآمد در فایور سر بزن.

برگزاری تور‌های خصوصی و تورلیدری

انگلیسی یا هر زبون دیگه‌ای بلدی و عاشق معاشرت با توریست‌ها هستی؟ تورلیدر شو! البته ورود به این حوزه نیاز به تسلط کامل زبانی، علاقه‌ی کافی و دانش عمیق درباره‌ی تاریخ و فرهنگ و اقلیمِ محل زندگیت داره. اگه این‌ها رو در خودت می‌بینی، دنیای گردشگری و تورگایدی می‌تونه هزارتویِ فراخ و شگفت‌انگیزی برای شما باشه.

برای برگزاری تورهای شخصی و یافتن توریست‌ها می‌تونی در سایت‌هایی مثل privateguide.com یا toursbylocals.com عضو بشی و به توریست‌های درجستجویِ راهنمایِ محلی وصل بشی.

برای عضویت در این سایت‌ها لازمه بعد از ورود دکمه‌ی مربوط به «پیوستن به‌عنوان راهنمای محلی» رو پیدا کنی و درخواست همکاری خودت رو براشون ارسال کنی. بعد از تکمیل فرم درخواست همکاری، باید منتظر دریافت پاسخ از این سایت‌ها بشی.

برای فعالیت در این سایت‌ها داشتن کارت تورلیدری الزامی نیست. اما لازمه به‌خوبی درباره‌ی ویژگی‌ها و تجربه‌های معاشرتت با توریست‌ها و تورگردانی‌هات بنویسی، تا مورد تأیید این سایت‌ها قرار بگیری. هم‌چنین لازمه حساب بانکی بین‌المللی مثل حساب پی‌پال داشته باشی، تا درآمدت رو در این حساب دریافت کنی.

ارائه‌ی خدمات مختلف مثل اجاره خانه و خودرو یا گشت شهری

با عضویت در سایت‌هایی مثل تریپ‌اَدوایزر یا کوچ‌سرفینگ (couchsurfing) می‌تونی به تعداد بی‌شماری از مسافرهای خارجی دسترسی داشته باشی.

برای مثال در سایت کوچ‌سرفینگ – سایتی برای ایجاد ارتباط بین مسافرها و محلی‌ها- می‌تونی رویدادهای مختلفی مثل تور پیاده‌روی، اجاره‌ی خودرو یا تور آشنایی با موسیقی‌های محلی برگزار کنی و با دریافت انعام یا مبلغ مشخصی درآمد کسب کنی.

فیس‌بوک و اینستاگرام هم گزینه‌ها‌ی دیگه‌ای برای برقراری ارتباط با مسافرها هستند. شما با به‌اشتراک‌گذاری دانشت در زمینه‌ی برگزاری تور و تبلیغ در گروه‌های مرتبط می‌تونی به‌راحتی مشتری جذب کنی و چه‌بسا درآمدت رو به‌صورت نقدی دریافت کنی.

تأسیس اقامت‌گاه بوم‌گردی

پدرام حدود ۴ ساله که خونه‌ی متروکه‌ی پدربزرگش رو که واقع در روستایی در اطراف شیرازه به کافه و هاستلی دنج و آروم تبدیل کرده. از توریست‌های زیادی میزبانی می‌کنه و علاوه بر این‌که فرصتی برای معاشرت و تعامل با شهروندهایی از سراسر دنیا داره، با اجاره‌ی اتاق و تهیه‌ی غذای محلی برای این توریست‌ها درآمد دلاری خوبی هم کسب کرده.

جالبه… نه؟ خب شما هم می‌تونی پدرام قصه‌ی ما بشی!

هاستل‌ها و اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی از جمله مکان‌هایی هستند که امروزه به‌خاطر فضای راحت و هزینه‌ی مناسب‌شون مورد استقبال توریست‌ها به‌ویژه توریست‌های ماجراجو و جهان‌گرد قرار گرفته‌اند. شما با تأسیس چنین مکانی و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به‌راحتی می‌تونی از توریست‌های زیادی میزبانی کنی و در اِزای اون درآمد ارزی نقد و آنی داشته باشی. البته تأسیس این نوع اقامت‌گاه‌ها، روندهای اداری و هزینه‌های مربوط به خودش رو داره و لازمه قبلش به‌خوبی تحقیق کنید و بعد برای دریافت مجوز و راه‌اندازی اون اقدام کنید.

راه‌اندازی سایت خدمات گردشگری-مسافرتی

سایت‌های زیادی هستند که با ارا‌ئه‌ی خدماتی مثل تهیه و تمدید ویزا، بیمه‎ی سفر، رزرو بلیت، هتل و آپارتمان، تبدیل ارز و ارا‌ئه کارت بانکی، یا برگزاری تورهای خصوصی و گروهی به توریست‌ها در حال کسب درآمد دلاری‌اند.

مبنای اصلی کار این سایت‌ها برپایه‌ی تولید و توزیع محتوا در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی‌ست. کاربر برای مطالعه‌ی مقاله یا یافتن پاسخی برای پرسش به این سایت‌ها وارد شده و از این سایت‌ها خدمتی رو دریافت می‌کنه. برای ارا‌ئه‌ی هر کدوم از خدمات بالا، می‌تونید ازطریق شبکه‌سازی مناسب، راه‌اندازی سایت و تولید محتوا در فضای آنلاین اقدام به جذب مخاطب کنید. این کار گرچه زمان‌بره، اما با کمی خلاقیت و علاقه می‌تونه تبدیل به منبع درآمدی خوبی بشه.

گردشگری سلامت – حوزه‌ای نو در خدمات توریسم

گردشگری سلامت یا مدیکال توریسم یعنی سفر به قصد دریافت خدمات پزشکی و سلامت در شهر یا کشور دیگری! شهروند خارجی معمولاً با هدف دریافت خدمات درمانی باکیفیت‌تر یا ارزان‌تر به کشور دیگه‌ای سفر می‌کنه. شما با ارا‌ئه‌ی خدمت مورد نیاز این دسته از توریست‌ها می‌تونی به درآمدزایی ارزی برسی.

در سال‌های اخیر، ایران میزبان بیمارهای زیادی از کشورهای همسایه‌ای مثل آذربایجان، عراق و عمان بوده. هم‌چنین، با پیچیدن آوازه‌ی تبحر و مهارت جراح‌های ایرانی، اروپایی‌ها، استرالیایی‌ها و حتی آمریکایی‌ها هم برای انجام جراحی‌های زیبایی خودشون به ایران سفر می‌کنند. شما با راه‌اندازی وب‌سایتی در این زمینه و با ارائه‌ی خدمات مورد نیاز بیمارها از قبیل مشاوره‌ی آنلاین پزشکی، بیمه‌ی درمانی، مترجم، یا رزرو بیمارستان می‌تونید در این مسیر به فعالیت بپردازید.

نظرت چیه مقاله‌های ما رو توی ایمیلت دریافت کنی؟

نشانی ایمیلت رو برامون بنویس تا اولین نفری باشی که جدیدترین مقاله‌ها و مطالب آموزشی‌مون برات ارسال می‌شه.

[newsletter_signup_form id=1]

خواندنی های مرتبط

دیدنی ها و شنیدنی های مرتبط