گوگل ادسنس چیست

گوگل ادسنس چیست؟

گوگل ادسنس چیست و چگونه کار می‌کند؟

روش های زیادی برای کسب درآمد از طریق وب سایت وجود دارد. یکی از این روش ها که بسیار متداول و همه‌گیر است Google Adsense نام دارد. گوگل ادسنس از سال 2003 معرفی شد و به مدیران وب سایت ها کمک کرد تا بدون تعامل مستقیم با فرد آگهی دهنده از طریق انتشار آگهی در وب سایت خود کسب درآمد کنند. استفاده از گوگل ادسنس برای ایرانیان به دلیل تحریم ها به صورت پیش فرض امکان پذیر نیست اما با روش های مختلفی امکان استفاده از گوگل ادسنس برای ایرانیان نیز فراهم است. در این مقاله به طور کامل گوگ ادسنس را معرفی میکنیم و توضیح خواهیم داد ادسنس چیست. با ما همراه باشید.

گوگل ادسنس چیست؟

گوگل ادسنس یا به انگلیسی Google AdSense، یکی از سرویس‌های رایگان تبلیغاتی گوگل است که به ناشران تبلیغ در Display Network اجازه می‌دهد تا تبلیغ‌های متنی، بنری، ویدئویی یا هر نوع تبلیغ چند رسانه‌ای که با محتوا و مخاطبان سایتشان ارتباط دارد را بر روی وب‌سایت خود قرار دهند و از طریق نمایش این تبلیغات کسب درآمد کنند. اگر به وب‌سایت‌های معروف انگلیسی زبان مراجعه کرده باشید، متوجه تبلیغات بنری یا ویدئویی در گوشه و کنار آن‌ها شده‌اید. خب، این تبلیغات در حقیقت، همان تبلیغات گوگل ادسنس هستند. شرکت گوگل تبلیغات ادسنس را مدیریت می‌کند. سیستم درآمد در گوگل ادسنس به دو صورت است:

  •  CPM (پرداخت به ازای بازدیدکننده)
  •  CTR (میانگین تعداد کلیک)

و گوگل مبالغ خاصی را در شرایط مختلف برای پرداخت به کاربران در نظر گرفته است. در روش اول یعنی CPM گوگل بازدیدکنندگان وب سایت را بررسی می‌کند و در روش دوم یعنی CTR تعداد کلیک بر روی تبلیغ مورد نظر را ملاک برای پرداخت هزینه در نظر می‌گیرد. اکثر مدیران وب سایت روش CPM را برای تبلیغات انتخاب می‌کنند زیرا این روش علاوه بردرآمد زایی بهتر باعث دیده شدن وب سایت آنان در نتایج جستجوی گوگل می‌شود. مدیران وب سایت می‌توانند درآمد حاصل از گوگل ادسنس را از طریق چک یا پرداخت اینترنتی به حسابی که موقع ثبت نام و احراز هویت وارد کرده اند برداشت کنند. آمار تقریبی نشان می‌دهد گوگل تا سال 2014 مبلغ 13.6 میلیارد دلار از طریق گوگل ادسنس درآمد داشته است.

گوگل اد سنس

تبلیغات در گوگل ادسنس

تبلیغات در گوگل ادسنس به نوع های مختلفی هستند و بسته انتخاب مدیر وب سایت تغییر می‌کند و قاعدتا مبلغ پرداختی نیز متفاوت خواهد بود.

انواع تبلیغات در گوگل ادسنس:

  • تبلیغات محتوا محور
  • Page level Ads
  • جستجو محور
  • ویدئو محور

تبلیغات محتوا محور

تبلیغات محتوا محور گوگل ادسنس برای جذب کاربرانی است که دنبال می‌گردند و این محتوا را می‌توانند به صورت تبلیغات کلیکی نمایش دهند تا بازدهی بیشتر و بهتری داشته باشد. این نوع تبلیغ هم می‌تواند به صورت متنی باشد هم ویدیویی هم گیف که از سال 2012 جهت متوجه شدن کاربران که این بنر تبلیغاتی است یک آیکون خاکستری به کنار این بنر ها اضافه شده است.

بنر گوگل ادسنس

Page level Ads

تبلیغات page level Ads از بهینه سازی استفاده می‌کنند. این نوع تبلیغات تنها در صورتی به کاربر نشان داده می‌شوند که گوگل ادسنس از تجربه کاربری خوب مطمئن شده باشد.

جستجو محور

در این نوع تبلیغ گوگل اجازه می‌دهد تا مدیر وب سایت، تبلیغات مربوط به یک سرچ خاص را به کاربر نمایش دهد. برای مثال شما در گوگل سرچ می‌کنید کسب درآمد دلاری و وارد وب سایت ارزی شو می‌شوید، در صفحه وارد شده گوگل تبلیغات مربوط به کسب درآمد دلاری را نمایش ‌می‌دهد. در این نوع تبلیغات گوگل 51% مبلغ تبلیغ را به مدیر وب سایت پرداخت می‌کند در صورتی که این مبلغ برای سایر تبلغیات 68% است اما به دلیل نرخ کلیک بالای تبلیغات جستجو محور مبلغ 51% در نظر گرفته شده است.

ویدئو محور

در این نوع تبلیغات، گوگل اجازه می‌‎دهد مدیر وب سایت، تبلیغات ویدیویی مرتبط با وب سایتش را انتحاب کند و به کاربران نمایش دهد.

میزان درآمد از گوگل ادسنس

میزان درآمد از گوگل ادسنس را نمی‌توان به صورت قطعی اعلام کرد، زیرا مقدار درآمد شما در گوگل ادسنس به مواردی مانند: میزان ترافیک وب سایت شما، نوع سایت، تعداد آگهی های شما، موقعیت قرار گیری آگهی در سایت و چندین عامل دیگر بستگی دارد. تمامی این عوامل باعث می‌شوند تا درآمد شما مقدار زیادی جا به جا شود.

محتوای سایت

محتوای وب سایت برای گوگل بسیار مهم است و شما نباید از محتوای تکراری یا کپی شده حساب کنید، بسیاری از مدیران وب سایت از این مسئله مطلع نیستند و از محتوای تکراری یا کپی استفاده می‌کنند که این کار، آسیب بسیار زیادی به وب سایت شما می‌رساند و حتی ممکن است گوگل وب سایت شما را به عنوان سایت اسپم و مخرب شناخته و به طور کامل سایت شما را پنالتی کند که در این صورت استفاده از گوگل ادسنس برای دامنه شما مجاز نیست.

گوگل وب سایت های فروش مواد و اسحله، سایت های مستهجن و از این قبیل سایت ها را تایید نمی‌کند و نمیتوانید در اینگونه وب سایت ها با گوگل ادسنس فعالیت کنید. بیشترین ارزش محتوا برای سایت های اقتصادی، بیمه و پزشکی است و گوگل بیشترین هزینه تبلیغات را به مدیران این وب سایت ها پرداخت می‎‌کند.

استفاده از گوگل ادسنس در ایران

به دلیل تحریم های آمریکا استفاده از گوگل ادسنس برای کاربران داخل ایران امکان پذیر نیست اما این سرویس نیز مانند سایر تحریم ها مثل خدمات فریلنسر ها یا نقد کردن درآمد یوتیوبر ها قابل استفاده است. توجه داشته باشید که گوگل به هیچ عنوان نباید متوجه ایرانی بودن شما یا وب سایتتان شود. راه ثبت نام در گوگل ادسنس استفاده از سایت های واسطه ای است که با آدرس خارجی کار ثبت نام شما را انجام می‌دهند. توجه داشته باشید  پس از ثبت‌نام یک نامه حاوی کد تائید اکانت از طرف گوگل به آدرس مورد نظر ارسال می‌شود تا کسب درآمد شما به‌طور رسمی آغاز گردد. تائید حساب کاربری شما  بین یک هفته تا یک ماه به طول می‌انجامد. این زمان به‌ طور مستقیم به کشور مقصد (محل آدرس شما) مرتبط است. برای مثال اگر آدرس شما در کشور آمریکا باشد این زمان به کمتر از یک هفته نیز کاهش می‌یابد.

جمع بندی

گوگل ادسنس یکی از معتبر ترین و بهترین روش های کسب درآمد از طریق وب سایت که مدیران وب سایت می‌توانند با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی تبلیغات گوگل را در سایت خود قرار دهند و کسب درآمد کنند. مزیت گوگل ادسنس نسبت به سایر پلتفرم های تبلغاتی نمایش تبلیغات مناسب و با موضوع مشابه به وب سایت شما، اندازه و  قرار گیری در جای مناسب با اندازه سایت شما و آنالیز رفتار کاربران است. در این مقاله توضیح دادیم که گوگل ادسنس چیست و متوجه شدیم که google adsense پیچیدگی خاصی ندارد، برای کسب درآمد از وب سایت تنها کافیست الگوریتم ها و قوانین گوکل و قوانینی سئو را رعایت کنید تا طی یک بازه زمانی چند ماهه با تولید محتوای مفید و مناسب و بالا بردن اعتبار دامنه از گوگل ادسنس  به درآمد بالایی برسید.

پست های مرتبط